Rozrywka

  • 8 października 2010
  • wyświetleń: 3474

Kuchnia bawarska i Święto Piwa

W dniach od 6 do 31 października Restauracja Frykówka zaprasza na wyśmienite dania kuchni bawarskiej.

Kuchnia bawarska i Święto Piwa
Restauracja Frykówka


Szef kuchni – Damian Krępeć poleca m.in.:
- Curywurst, białe kiełbaski duszone w pomidorach z tostami
- Zupę kartoflaną z paskami bekonu
- Pieczeń wieprzową - Krustebraten podawana z szpeclami oraz kapustą po bawarsku Bayerischkraut
- Starobawarski gulasz na piwie podawany z kaszą jęczmienna i kwaszakami

Tak smaczne dania najlepiej komponują się ze złocistym napojem, dlatego też w tych dniach obchodzimy równocześnie Święto Piwa. Dla wszystkich miłośników piwa przygotowaliśmy specjalną ofertę, serwujemy aż 20 rodzajów tego napoju.
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj

Reklama

Frykówka

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.