Rozrywka

  • 2 marca 2011
  • wyświetleń: 2667

Śledź w Starej Piekarni

W Polsce – niezmiennie od setek lat –zgodnie z tradycją "śledzik" rozpoczynać się powinien dopiero o północy z wtorku na środę popielcową. Jednakże chcąc zachęcić Państwa do smakowania śledzika zapraszamy już od 2 do 8 marca.

Restauracja Stara Piekarnia proponuje śledzia w 6 odsłonach:
- Tatar ze śledzia z cebulką perłową, kawiorem i zielonym jabłkiem podany na carpaccio z buraczkami i imbirowymi chipsami
- Śledź w oleju „prosto z beczki” z ogórkiem kiszonym, cebulką i pesto z suszonego pomidora
- Norweskie roladki śledziowe z musem z łososia w towarzystwie kwaśnej śmietany i limonki
- Śledź w imbirze z dodatkiem goździków, miodu i pomarańczy
- Śledź marynowany w occie winnym i świeżym chrzanie
- Śledź z avocado z filetowanymi pomarańczami i świeżo siekaną kolendrą

Serdecznie zapraszamy.
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Stara Piekarnia" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Stara Piekarnia

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Stara Piekarnia" podaj