Rozrywka

  • 10 sierpnia 2011
  • 30 września 2011
  • wyświetleń: 5705

Festiwal Owoców Morza i Ryb

Za nami:

W każdy piątek w Restauracji Kuchnia i Wino w Pszczynie francuski szef kuchni Thierry Ayel zaprasza na potrawy z owoców morza.

Będą serwowane następujące specjały:
- tradycyjna zupa rybna z Marsylii,
- smażone krewetki tygrysie podawane z chrupiącymi warzywami i koprem włoskim,
- małże w winie z sosem serowym,
- filet z karmazyna po Prowansalsku.

Zarezerwuj stolik pod numerem telefonu 32 4474060.
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Restauracja Kuchnia i Wino" podaj

Restauracja Kuchnia i Wino

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Restauracja Kuchnia i Wino" podaj