Rozrywka
- 30 września 2011
- wyświetleń: 5705
Festiwal Owoców Morza i Ryb
Za nami:
W każdy piątek w Restauracji Kuchnia i Wino w Pszczynie francuski szef kuchni Thierry Ayel zaprasza na potrawy z owoców morza.
Będą serwowane następujące specjały:
- tradycyjna zupa rybna z Marsylii,
- smażone krewetki tygrysie podawane z chrupiącymi warzywami i koprem włoskim,
- małże w winie z sosem serowym,
- filet z karmazyna po Prowansalsku.
Zarezerwuj stolik pod numerem telefonu 32 4474060.
- tradycyjna zupa rybna z Marsylii,
- smażone krewetki tygrysie podawane z chrupiącymi warzywami i koprem włoskim,
- małże w winie z sosem serowym,
- filet z karmazyna po Prowansalsku.
Zarezerwuj stolik pod numerem telefonu 32 4474060.
Restauracja Kuchnia i Wino
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Restauracja Kuchnia i Wino" podaj