Rozrywka
- 4 lutego 2012
- wyświetleń: 5946
Żeberka na kilka sposobów
Za nami:
Żeberka duszone, pieczone, marynowane na ostro...to przysmak wielu osób. Wszystkich fanów żeberek zapraszamy od 9 stycznia do 12 lutego do Restauracji Frykówka, gdzie każdy będzie mógł skosztować ciekawych propozycji z żeberkami w roli głównej.
A największą ucztą dla podniebienia z pewnością będzie Żebro Adama podawane z kapustą zasmażaną i ziemniakami opiekanymi. Oprócz tej propozycji będą mieli Państwo okazję spróbować:
- Żeberka zapiekane w cieście ziemniaczanym z dipem z ogórka kiszonego
- Żeberka marynowane na ostro podawane z frytkami oraz sałatą na winegrecie
- Żeberka pieczone w kapuście z gotowanymi ziemniakami i świeżym koperkiem
- Żeberka duszone w piwie podawane z obsmażonymi ziemniakami oraz surówką z marchwi z chrzanem
- Żeberka pieczone w coli podawane z białą kapustą zasmażaną z boczkiem oraz dodatkiem ziemniaków opiekanych o ziołowym aromacie.
Zapraszamy!
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Frykówka
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj