Rozrywka
- 18 lutego 2012
- wyświetleń: 4465
Śledź w Starej Piekarni
Za nami:
W Polsce - niezmiennie od setek lat -zgodnie z tradycją "śledzik" rozpoczynać się powinien dopiero o północy z wtorku na środę popielcową. Jednakże chcąc zachęcić Państwa do smakowania śledzika zapraszamy już 15 do 21 lutego.
Restauracja Stara Piekarnia proponuje śledzia w 6 odsłonach:
- Rajski śledzik w miodowo- pikantnym pomidorowym sosie z cebulką i rodzynkami,
- Kruchy śledź marynowany w oleju z suszonymi pomidorami z dodatkiem cebuli i kaparów,
- Ciepłe filety śledzia w cieście szpinakowym podane na sałatce z kiszonych ogórków, papryką i cebulą,
- Tatar ze śledzia z cebulką perłową, kawiorem, zielonym jabłkiem podany na carpaccio z buraka,
- Śledź po góralsku w śliwowicy z sałatką z czerwonej cebuli, suszonych śliwek, papryki i octu winnego,
- Śledź z avocado z filetowanymi pomarańczami i świeżo siekaną kolendrą.
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Stara Piekarnia
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Stara Piekarnia" podaj