Rozrywka

  • 14 maja 2014
  • 17 maja 2014
  • wyświetleń: 3161

"G"astronomiczny w Noc Muzeów

Materiał partnera:

Punkt "G"astronomiczny zaprasza 17 maja na noc z alternatywnymi metodami parzenia i z kawami Speciality.

17 maja Pszczyna po raz kolejny weźmie udział w Europejskiej Nocy Muzeów. W tym roku wszyscy chętni będą mogli zwiedzić nasze okoliczne perełki: Muzeum Zamkowe, Skansen, Muzeum Prasy Śląskiej... i oczywiście Punkt Gastronomiczny! Do 3:00 w nocy zapraszamy Was na kawowe doładowanie z alternatywnymi metodami parzenia kawy!

Punkt "G"astronomiczny Bistro&Bar


Specjalnie dla Was proponujemy trzy sposoby parzenia kawy, które są alternatywą dla tradycyjnej kawy z ekspresu. Co więcej, przygotowujemy je na bazie specjalnie wybranej G kawy, którą już niedługo będziecie mogli kupić w naszym bistro! Jesteście ciekawi o czym mowa?

Noc Muzeów w Punkcie "G"astronomicznym!


DRIP to parzenie kawy metodą przelewową, dzięki czemu uzyskujemy wyraźny, świeży, a zarazem aromatyczny smak kawy.
SYPHON jest stworzony dla każdego smakosza, który pragnie obserwować proces przygotowywania najbardziej czystej i klarownej kawy.
MOCCA to deser kawowy na bazie espresso z dodatkiem syropu smakowego i czekolady, dopełniony spienionym mlekiem, idealny dla każdego, kto woli łagodniejszy i słodszy sposób podawania kawy. Taka kawa na pewno postawi Was na nogi!

Warto także dodać, że 15 maja startujemy z NOWYM MENU, więc tym bardziej zapraszamy do testowania nowości!

Do zobaczenia w sobotę na ul. Bankowej 1!



Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Punkt "G"" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Punkt "G"

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Punkt "G"" podaj