Rozrywka
- 14 sierpnia 2014
- wyświetleń: 3693
Grzyby i Ryby w Starej Piekarni
Materiał partnera:
Restauracja Stara Piekarnia zaprasza w dniach od 28 lipca do 14 sierpnia do spróbowania polskich ryb i grzybów. Idealne połączenie ryb z sezonowymi grzybami to wyśmienity pomysł na lekki, letni obiad.
Polecamy:
- Kartoflanka z kurkami i lubczykiem okraszona skwarkami z boczku
- Kurki z fetą w cieście filo podane na duszonym szpinaku w kremowej śmietanie
- Filet z pstrąga z pogórza podany na pieczonych ziemniakach, grillowanej cukinii, selerze naciowym, młodej marchewce i musie kurkowym
- Dorsz z chrupiącymi ziemniaczkami podany w towarzystwie soczewicy i selera naciowego
- Płoć z patelni podany z kaszą pęczak, zielonymi warzywami i grzybami leśnymi
- Dziki łosoś bałtycki przyrządzony na sposób prowansalski, podany z duszonymi warzywami i bazyliowymi kopytkami
Zapraszamy i Życzymy Smacznego!
- Kartoflanka z kurkami i lubczykiem okraszona skwarkami z boczku
- Kurki z fetą w cieście filo podane na duszonym szpinaku w kremowej śmietanie
- Filet z pstrąga z pogórza podany na pieczonych ziemniakach, grillowanej cukinii, selerze naciowym, młodej marchewce i musie kurkowym
- Dorsz z chrupiącymi ziemniaczkami podany w towarzystwie soczewicy i selera naciowego
- Płoć z patelni podany z kaszą pęczak, zielonymi warzywami i grzybami leśnymi
- Dziki łosoś bałtycki przyrządzony na sposób prowansalski, podany z duszonymi warzywami i bazyliowymi kopytkami
Zapraszamy i Życzymy Smacznego!
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Stara Piekarnia
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Stara Piekarnia" podaj