Rozrywka
- 16 maja 2015
- wyświetleń: 3232
"G"astronomiczny w Noc Muzeów
Materiał partnera:
16 maja Pszczyna po raz kolejny weźmie udział w Europejskiej Nocy Muzeów. A po długich wędrówkach, gdy już uda Wam się zaliczyć wszystkie punkty nocnego zwiedzania usiądźcie i cieszcie się atrakcjami, które przygotował dla Was Punkt "G"astronomiczny.
Do 2.00 rano (a kto wie czy nie dłużej...) zapraszamy na pobudzające spotkanie z alternatywnymi metodami parzenia kawy, dłuuuuuuugie rozmowy przy wyjątkowych winach z naszej oferty i nocne kosztowanie dań z nowej karty.
Specjalnie dla Was proponujemy trzy sposoby parzenia kawy, które są alternatywą dla tradycyjnej kawy z ekspresu. Co więcej, przygotowujemy je na bazie specjalnie wybranej G kawy! Jesteście ciekawi o czym mowa?
DRIP to parzenie kawy metodą przelewową, dzięki czemu uzyskujemy wyraźny, świeży, a zarazem aromatyczny smak kawy.
SYPHON jest stworzony dla każdego smakosza, który pragnie obserwować proces przygotowywania najbardziej czystej i klarownej kawy.
MOCCA to deser kawowy na bazie espresso z dodatkiem syropu smakowego i czekolady, dopełniony spienionym mlekiem, idealny dla każdego, kto woli łagodniejszy i słodszy sposób podawania kawy. Taka kawa na pewno postawi Was na nogi!
Do zobaczenia w sobotę na ul. Bankowej 1!
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Punkt "G"
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Punkt "G"" podaj