Podczas Hubertusa, Goście będą mogli degustować dania przyrządzone ze świeżo upolowanej dziczyzny oraz z jesiennych darów.
Kolację przygotuje szef kuchni Restauracji Styl 70 - Wojciech Krzak i Adrian Feliks - uczestnik II edycji programu TOP CHEF.
Podczas Kolacji Degustacyjnych będzie można smakować finezyjnych dań przygotowanych z jesiennych darów oraz delektować się wybornym winem przy nastrojowej muzyce.
Jesień 2015 w naszym regionie będzie pełna pozytywnych emocji i zdarzeń, z duszą! Spędźmy ją razem. Już teraz gorąco Was zapraszamy do Restauracji Styl 70.
Bilety na poszczególne imprezy Jesieni w Stylu można nabyć w recepcji Hotelu Styl 70 lub zamówić telefonicznie bądź mailowo rezerwacje@hotelstyl70.pl.
Szczegółowe informacje na http://www.hotelstyl70.pl
Bilety: 99 zł, ilość miejsc ograniczona, zapisy do 4 listopada.
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.