Rozrywka
- 26 listopada 2016
- wyświetleń: 3467
GĘGĘSina w Punkcie "G"astronomicznym w Pszczynie
Materiał partnera:
Jak co roku w listopadzie Gęsina króluje na Polskich stołach. Również w naszym bistro listopad będzie upływał pod znakiem tego rarytasu.
Przygotowaliśmy specjalne menu, które łączy tradycję, z jaką wiąże się podawanie gęsiny, oraz nowoczesne techniki kulinarne, wydobywające wszystko co najlepsze w gęsi: smak, aromat i wyjątkowość.
W naszym listopadowym menu:
- półgęsek / plastyczne zółtko / bulion gęsi,
- gulasz żołądków gęsich / kminkowa briocha,
- pierś wędzona / warzywa / grzyby / demi,
- confitowane udko / pęczotto / pieczony burak / musztarda gruszkowa.
Zapraszamy serdecznie!
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Punkt "G"
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Punkt "G"" podaj