Kulinarna podróż dla Zakochanych w Restauracji Styl 70
Materiał partnera:
Zbliża się luty, miesiąc kojarzony przede wszystkim ze świętem zakochanych. I pomimo tego, że uczucie okazujemy sobie każdego dnia, warto wykorzystać tę okazję, aby spędzić czas ze swoją drugą połówką i smacznie celebrować miłość w Restauracji Styl 70.
Wiadomo nie od dziś, że wyjątkowe chwile podkreśla się smakiem doskonale skomponowanych dań. Restauracja Styl 70 zadbała o to aby zaproponować Zakochanym coś specjalnego. W tym roku, chcąc pielęgnować naszą tradycję, Szef Kuchni Wojciech Krzak przygotował autorskie menu, które pozytywnie zaskoczy zarówno wszystkich wielbicieli kuchni polskiej jak i tych szukających nowych smaków. Polska słynie z wielu ciekawych dań, receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie i różnorodności smaków. Restauracja Styl 70 zabierze Was w kulinarną podróż, gdzie w ciągu jednego wieczoru przeniesiecie się w różne regiony Polski i poznacie nowoczesną odsłonę naszej rodzimej kuchni.
Kolacja złożona z czterech niepowtarzalnych dań, amuse bouche oraz petit fours to koszt 105 zł/os. Dopełnieniem całości będzie selekcja win, które odpowiednio dobrane nadadzą daniom wyrazistości i podkreślą wyjątkowość tego dnia, cena - 39 zł/os. To wszystko w połączeniu z romantyczną muzyką na żywo będzie idealną okazją aby podziękować drugiej osobie za to, że jest.
Zupa: Ślepe ryby z oliwą truflową, pierożek z rakami i górskim kozim serem, boczek
Danie główne: Pieczona przepiórka w trójniaku i amarantusie, trawa żubrowa, sezonowe warzywa, kiszona brukselka, kasza
Deser: Sękacz w rumowej galaretce, zsiadłe mleko z imbirem, korzenny piernik, miód w czekoladzie
Petit fours
Zapraszamy wszystkich Zakochanych na kolację w Walentynki, 14 lutego. Rezerwacji stolików można dokonać telefoniczne, mailowo lub osobiście w recepcji hotelu do 12 lutego - tel. (32) 449-30-00, e-mail: recepcja@hotelstyl70.pl.
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.