Rozrywka
- 18 marca 2017
- wyświetleń: 2672
Węgierski tydzień w Restauracji Frykówka
Materiał partnera:
Chcesz zakosztować tradycyjnych węgierskich dań nie wyjeżdżając z Pszczyny? Przyjdź do restauracji Frykówka!
Tradycyjny Pörkölt, czyli gulasz węgierski z mięsa wołowego, gotuje dziś z naszym szefem kuchni Ignacy Kocemba - miłośnik historii i kultury węgierskiej, współwłaściciel firmy Hungarian Products, zajmującej się obrotem oryginalnych węgierskich produktów.
Dziękujemy za pomoc w poznaniu prawdziwych węgierskich smaków.
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Frykówka
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj