Rozrywka
- 25 października 2017
- wyświetleń: 6235
Andrzejki w Hotelu Styl 70 - Szczypta magii i genialna zabawa
Artykuł sponsorowany:
Już 25 listopada szykuje się kolejna impreza andrzejkowa w Hotelu Styl 70. Na wszystkich Gości od godziny 19:00 czekać będzie różnorodne menu w formie bufetu i doskonały DJ, który sprawi, że na długo zapamiętacie ten wieczór.
Dbając o andrzejkowe tradycje, w ostatnią sobotę listopada nie zabraknie także wróżb. W tym roku traktujemy je z lekkim przymrużeniem oka i dystansem. Będzie masa niespodzianek i dużo tajemniczości. Gwarantujemy wspaniałą zabawę oraz magiczną atmosferę!
Znamy już tegoroczne menu - podane w bufecie:
Kolacja:
zupa z soczewicy z jesiennymi warzywami
krem boczkowy z grzankami chlebowymi
bitki wołowe w sosie cebulowym
pierś z kurczaka kukurydzianego z sosem jabłkowo-cydrowym
pierogi ruskie z okrasą grzybową
kluski białe
puree z białych warzyw
ziemniaki opiekane
pieczone dynie z imbirem i kardamonem
surówka z marchewki z pomarańczą
kapusta czerwona z jabłkiem
Słodkości:
domowy sernik z rosą
szarlotka z cynamonem i sosem waniliowym
mus czekoladowy z kompotowymi wiśniami
Zimne przekąski:
deska serów z suszonymi owocami
tymbaliki drobiowe
rożki szynkowe z musem chrzanowym
pasztet z dziczyzny z sosem ćwikłowym
śledź w śmietanie
kuleczki rybne w zalewie octowej
pikle warzywne
warzywa kiszone
deska mięs pieczystych
smalec wiejski
jajka faszerowane pieczarkami
sałatka wiejska z boczkiem
sałatka grecka z serem feta i oliwkami
pieczywo
masło
Ciepłe przekąski:
bigos staropolski z dziczyzny
zupa cebulowa z grzankami i serem
Napoje:
kawa z ekspresu przelewowego, herbata, woda - bez ograniczeń
zupa z soczewicy z jesiennymi warzywami
krem boczkowy z grzankami chlebowymi
bitki wołowe w sosie cebulowym
pierś z kurczaka kukurydzianego z sosem jabłkowo-cydrowym
pierogi ruskie z okrasą grzybową
kluski białe
puree z białych warzyw
ziemniaki opiekane
pieczone dynie z imbirem i kardamonem
surówka z marchewki z pomarańczą
kapusta czerwona z jabłkiem
Słodkości:
domowy sernik z rosą
szarlotka z cynamonem i sosem waniliowym
mus czekoladowy z kompotowymi wiśniami
Zimne przekąski:
deska serów z suszonymi owocami
tymbaliki drobiowe
rożki szynkowe z musem chrzanowym
pasztet z dziczyzny z sosem ćwikłowym
śledź w śmietanie
kuleczki rybne w zalewie octowej
pikle warzywne
warzywa kiszone
deska mięs pieczystych
smalec wiejski
jajka faszerowane pieczarkami
sałatka wiejska z boczkiem
sałatka grecka z serem feta i oliwkami
pieczywo
masło
Ciepłe przekąski:
bigos staropolski z dziczyzny
zupa cebulowa z grzankami i serem
Napoje:
kawa z ekspresu przelewowego, herbata, woda - bez ograniczeń
Rezerwacje już rozpoczęte a ilość miejsc jest ograniczona. Nie zwlekaj, zarezerwuj sobie już teraz wolny czas na ten wyjątkowy wieczór i spędź go w magicznej atmosferze w Hotelu Styl 70!
Szczegółowe informacje można uzyskać:
- telefonicznie pod numerem (32) 449-30-00
- mailowo: recepcja@hotelstyl70.pl
- na stronie internetowej: http://www.hotelstyl70.pl
Zapisy przyjmowane są do 15 listopada bądź do zebrania maksymalnej liczby osób.
Koszt biletu dla jednej osoby to 130zł.