Rozrywka
- 21 listopada 2017
- wyświetleń: 5689
W listopadzie w Restauracji Kapias czas na gęsinę
Materiał partnera:
Jak co roku Restauracja Kapias uczestniczy w akcji "Czas na gęsinę". W tym czasie w restauracji można skosztować niezwykłych przysmaków z najwyższej jakości gęsiny. Sezon na Gęś w Restauracji Kapias potrwa od 4 do 26 listopada.
W tym roku z gęsi owsianej białej kołudzkiej będzie można spróbować:
Dla rozbudzenia apetytu:
- pasztetu, smalczyku, wędzonki, żołądków konfitowanych
Dwóch zup:
- złotego bulionu z knelkami
- oberiby na wywarze ze skrzydeł
Dań głównych:
- uda z gęsi z ciecierzycą i burakiem
- piersi z gęsi z pieczonym ziemniakiem i czerwoną kapustą
Dla kochających nasze ciasta i desery w tym okresie zaproponujemy dodatkowo mocno czekoladowe brownie z pomarańczą oraz pieczone jabłko z sosem rumowym.
Sezon na Gęś w Restauracji Kapias trwa od 4 do 26 listopada.
Zapraszamy - Restauracja Kapias.
Rezerwacji dokonać można telefonicznie pod numerem 667777081 lub mailowo: restauracja@kapias.pl
Zapraszamy także na naszą stronę: http://www.kapias.pl i naszego Facebooka: http://www.facebook.com/OgrodyKapias
Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS
43-230 Goczałkowice-Zdrójul. Św. Anny 4
tel. 667 777 292 / Centrum
tel. 667 777 292 / Ogrody
tel. 667 777 081 / Restauracja
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Kapias
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj