Rozrywka

  • 6 listopada 2017
  • 11 grudnia 2017
  • wyświetleń: 5415

Spoktania świąteczno-noworoczne w Restauracji Kapias

Materiał partnera:

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego narodzenia Restauracja Kapias serdecznie zaprasza Państwa do zapoznania się z ofertą organizacji Spotkań Świąteczno- Noworocznych. Przygotowaliśmy dla Państwa specjalnie na tę okoliczność tradycyjne świąteczne propozycje menu.

Spoktania świąteczno-noworoczne w Restauracji Kapias


Menu I:


  • Przystawka: Śledzik świąteczny w śmietanie
  • Zupa: Barszcz z uszkami
  • Danie główne: Karp smażony, ziemniak gotowany, kapusta z grzybami
  • Deser: Makowiec + Kawa/Herbata
  • Napoje zimne


Cena od osoby: 46 PLN

Menu II:


  • Zupa: Krem z grzybów leśnych
  • Danie główne*: Karp smażony/ Łosoś pieczony/Pierogi z kapustą i grzybami/ Ziemniak/ Biała kapusta/ Kapusta z grzybami
  • Deser*: Makówki/ Ciasto drożdżowe + Kawa/Herbata
  • Napoje zimne


Cena od osoby: 70 PLN

Menu III:


Zimna kolacja*: Ryba po grecku/ Sałatka śledziowa/ Różyczki z wędzonego łososia/ Sałatka jarzynowa/ Pieczywo

Cena od osoby: 23 PLN

*dania serwowane wieloporcjowo na półmiskach
**Powyższe propozycje mogą ulec modyfikacji zgodnie z sugestiami zamawiającego.

Gwarantujemy niepowtarzalną atmosferę świąt oraz smaczną kuchnię.

Rezerwacji dokonać można telefonicznie pod numerem: 667-777-081 lub mailowo: restauracja@kapias.pl.

Więcej zdjęć Restauracji Kapias: http://kapias.pl/m/P

Zapraszamy także na naszego Facebooka: http://www.facebook.com/OgrodyKapias

Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS

43-230 Goczałkowice-Zdrój
ul. Św. Anny 4

tel. 667 777 292 / Centrum
tel. 667 777 292 / Ogrody
tel. 667 777 081 / Restauracja



Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Kapias

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Kapias" podaj