Rozrywka
- 18 lutego 2019
- wyświetleń: 6550
Chodź na dancing - czyli hity PRL-u w Stylu 70 już 2 marca! Wolne miejsca!
Artykuł sponsorowany:
Ostatki w klimacie PRL to idealny pomysł na przeniesienie się w czasie przy doskonałej zabawie! Już 2 marca w Hotelu Styl 70 odbędzie się klimatyczny bal karnawałowy pod hasłem dancingu z minionej epoki. Zostały jeszcze wolne miejsca, więc warto skorzystać z takiej okazji.
Dzięki odpowiedniemu nastrojowi i dekoracjom przeniesiemy się w czasie i raz jeszcze wrócimy do tego okresu, który każdy z nas wspomina z uśmiechem na twarzy. Warto na wieczór wyciągnąć z szafy stroje z minionej epoki - podkreślicie tym charakter imprezy!
Na parkiecie pojawią się utwory, które każdego porwą na parkiet: kultowe, polskie (ale nie tylko) hity Karin Stanek, Andrzeja Rosiewicza czy Macieja Kossowskiego.
Również menu wpisze się w odpowiedni klimat. Szef Kuchni przygotuje potrawy, które większość z nas zdążyła już zapomnieć, a które niegdyś często gościły w naszych domach.
Bufet ciepłych przekąsek:
Bufet zimnych przekąsek:
Bufet słodkich przekąsek:
Do tego sporo niespodzianek, dzięki którym ten wieczór będziecie wspominać jeszcze długo.
Bilety na dancing w cenie 115 zł/os są do nabycia w Recepcji Hotelu Styl 70: tel. (32) 449-30-00, mail: recepcja@hotelstyl70.pl. Zapisy trwają do 28 lutego, ale ilość miejsc jest ograniczona. Nie warto więc zwlekać z rezerwacją.
Na parkiecie pojawią się utwory, które każdego porwą na parkiet: kultowe, polskie (ale nie tylko) hity Karin Stanek, Andrzeja Rosiewicza czy Macieja Kossowskiego.
Również menu wpisze się w odpowiedni klimat. Szef Kuchni przygotuje potrawy, które większość z nas zdążyła już zapomnieć, a które niegdyś często gościły w naszych domach.
Menu - w formie bufetu szwedzkiego
Bufet ciepłych przekąsek:
- Zupa pomidorowa z makaronem
- Wodzionka z ziemniakami i chlebowymi grzankami
- Żeberka pieczone na kapuście z kminkiem
- Kotlety ziemniaczane z sosem pieczarkowym
- Gołąbki z mięsem, ryżem i sosem pomidorowym
- Flaczki wołowe
- Ziemniaki puree
- Marchew z groszkiem
- Surówka z białej kapusty
Bufet zimnych przekąsek:
- Zimne nóżki
- Jajka w majonezie
- Befsztyk tatarski
- Tymbaliki drobiowe
- Śledź w śmietanie
- Brateringi w occie
- Ozorki w galarecie
- Deska serów
- Pasztet pieczony z sosem tatarskim
- Sałatka jarzynowa z majonezem
- Sałatka ziemniaczana z śledziem i boczkiem
- Pieczywo, masło
Bufet słodkich przekąsek:
- Kogel mogel
- Blok czekoladowy z preparowanym ryżem
- Ciasto w-z
- Galaretka owocowa z kremem sułtańskim
Do tego sporo niespodzianek, dzięki którym ten wieczór będziecie wspominać jeszcze długo.
Bilety na dancing w cenie 115 zł/os są do nabycia w Recepcji Hotelu Styl 70: tel. (32) 449-30-00, mail: recepcja@hotelstyl70.pl. Zapisy trwają do 28 lutego, ale ilość miejsc jest ograniczona. Nie warto więc zwlekać z rezerwacją.