
Rozrywka
- 22 grudnia 2022
- wyświetleń: 3158
[WIDEO] Zosia z Masterchefa, Łukasz Kozioł i burmistrz przyrządzają karpia
Danie rybne to podstawa wigilijnego stołu. W polskiej tradycji króluje karp. Półfinalistka programu MasterChef Zofia Masny-Klimczak, gastronom Łukasz Kozioł z Brovaru16 i burmistrz Dariusz Skrobol podpowiadają Wam, jak go przyrządzić! Zapraszamy do obejrzenia! To już drugi odcinek świątecznego cyklu o daniach na Wigilię Bożego Narodzenia, które przygotował Urząd Miejski w Pszczynie!
Zobacz także

SponsorowanyRestauracja KAPIAS w Twoim domu na Wielkanoc!

Materiał partneraŚwiąteczny stół bez wysiłku? Wielkanocny catering z Bistro70

13 kwietniaJarmark Wielkanocny w Pawłowicach: zakupy, warsztaty, animacje, gra terenowa, występy, poczęstunek

Materiał partneraPizza z pieca w La Grande!

[ZDJĘCIA] Kuchnia pszczyńskich gospodyń zachowana w książce

12 kwietniaJarmark Wielkanocny w Suszcu: domowe wyroby i oryginalne rękodzieło
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.