Wiadomości
- 18 grudnia 2011
- wyświetleń: 6542
Smak Regionu: nowości w menu!
Co dwa tygodnie w Restauracji "Smak Regionu" Szef Kuchni wraz z kucharzami wprowadzają do menu interesujące propozycje kulinarne.
Aktualnie polecamy: udziec jagnięcy faszerowany cielęciną oraz jabłkami w sosie różowego pieprzu z dodatkiem klusek śląskich, pierożki jagnięce okraszane boczkiem i cebulką, comber z kostką na sosie pieprzowym z dodatkiem ziemniaków smażonych, skoki z królika szpikowane czosnkiem oraz wędzonym żeberkiem z dodatkiem klusek śląskich.
Zachęcamy także do skosztowania koryt na wynos: swojskiego, szlachcica, regionalnego lub pysznej pierogowej uczty.
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Smak Regionu
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Smak Regionu" podaj