Wiadomości
- 23 sierpnia 2013
- wyświetleń: 4253
Sandacz i kurki w roli głównej!
Materiał partnera:
W dniach od 7 do 29 sierpnia Restauracja Stara Piekarnia zaprasza do spróbowania dań z sandacza i kurek.
Mięso sandacza uchodzi za przysmak, jest delikatne, soczyste i niemal pozbawione ości, a w połączeniu z kurkami stanowi doskonałą okazje do spróbowania wyjątkowych potraw, które zaspokoją oczekiwania najbardziej wymagających gości.
PRZYSTAWKA
Kurki z fetą w cieście filo podane na duszonym szpinaku w kremowej śmietanie
ZUPA
Kartoflanka z kurkami i lubczykiem okraszona skwarkami z boczku
DANIE GŁÓWNE
Gotowany na parze filet z sandacza podany na makaronie z cukini w pomidorowej salsie z kiszonym ogórkiem i warzywami jullien
Sandacz z patelni podany na kapuścianym strudlu w sosie kurkowym
Pieczony w foli filet z sandacza pod pierzynką z orzechów podany na sałatce rukoli, gruszki marynowanej w winie, fidze, z owocem granatu, parmezanem i sosem truflowo - balsamicznym
Zapraszamy!
PRZYSTAWKA
Kurki z fetą w cieście filo podane na duszonym szpinaku w kremowej śmietanie
ZUPA
Kartoflanka z kurkami i lubczykiem okraszona skwarkami z boczku
DANIE GŁÓWNE
Gotowany na parze filet z sandacza podany na makaronie z cukini w pomidorowej salsie z kiszonym ogórkiem i warzywami jullien
Sandacz z patelni podany na kapuścianym strudlu w sosie kurkowym
Pieczony w foli filet z sandacza pod pierzynką z orzechów podany na sałatce rukoli, gruszki marynowanej w winie, fidze, z owocem granatu, parmezanem i sosem truflowo - balsamicznym
Zapraszamy!
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Stara Piekarnia
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Stara Piekarnia" podaj