Wiadomości

  • 9 sierpnia 2013
  • 23 sierpnia 2013
  • wyświetleń: 4253

Sandacz i kurki w roli głównej!

Materiał partnera:

W dniach od 7 do 29 sierpnia Restauracja Stara Piekarnia zaprasza do spróbowania dań z sandacza i kurek.

Mięso sandacza uchodzi za przysmak, jest delikatne, soczyste i niemal pozbawione ości, a w połączeniu z kurkami stanowi doskonałą okazje do spróbowania wyjątkowych potraw, które zaspokoją oczekiwania najbardziej wymagających gości.

PRZYSTAWKA
Kurki z fetą w cieście filo podane na duszonym szpinaku w kremowej śmietanie

Sandacz i kurki w roli głównej!


ZUPA
Kartoflanka z kurkami i lubczykiem okraszona skwarkami z boczku

DANIE GŁÓWNE
Gotowany na parze filet z sandacza podany na makaronie z cukini w pomidorowej salsie z kiszonym ogórkiem i warzywami jullien

Sandacz z patelni podany na kapuścianym strudlu w sosie kurkowym

Pieczony w foli filet z sandacza pod pierzynką z orzechów podany na sałatce rukoli, gruszki marynowanej w winie, fidze, z owocem granatu, parmezanem i sosem truflowo - balsamicznym

Zapraszamy!


ul.



Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Stara Piekarnia" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Stara Piekarnia

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Stara Piekarnia" podaj