Wiadomości
- 4 lipca 2014
- wyświetleń: 8589
Smak Regionu: Piątek z rybą
Materiał partnera:
Restauracja Smak Regionu zaprasza w każdy piątek na wyjątkowe danie z ryby. W menu restauracji znajdziemy wędzonego suma podanego na placku ziemniaczanym z dipem szczypiorkowym, pstrąga z pieca z czosnkiem i rozmarynem, zawijanego w plastrach boczku, gotowanego na parze łososia, podanego na szpinaku z pomidorami.
W piątkowym menu jest też pstrąg z patelni w ziołach prowansalskich z dodatkiem masła, wina i koperku oraz sandacz z patelni na grzybowym risotto z kaszy, z sosem pietruszkowym.
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Smak Regionu
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Smak Regionu" podaj