Wiadomości
- 25 października 2014
- wyświetleń: 2690
Cielęcina w Restauracji Frykówka
Materiał partnera:
Mięso cielęce jest delikatne, soczyste i niemal pozbawione tłuszczu, dlatego idealnie komponuje się ze świeżymi warzywami i sałatkami, przez co tak przygotowane dania są lekkie i dietetyczne. Właśnie na takie danie zaprasza Restauracja Frykówka.
Polecamy:
- Grasica cielęca z prawdziwkami, podana na plackach z gruszki z konfiturą z czarnej porzeczki
- Sznycel cielęcy podany na torciku z ogórka kiszonego, ziemniaków oraz boczku z sosem musztardowym
- Ragout z cielęciny z kaszą pęczak, pieczarkami, cebulą, pomidorkami cherry i świeżą papryką
Niezmiennie zapraszamy na sztandarowe dania Frykówki tj. żebro Adama, żurek w bochnie chleba, diabelskie jadło oraz dania z gęsiny.
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Frykówka
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj