Wiadomości
- 2 listopada 2015
- wyświetleń: 3820
Tatar w Restauracji Frykówka
Materiał partnera:
Restauracja Frykówka zaprasza w dniach od 20 października do 3 listopada do spróbowania tatara w kilku odsłonach.
Polecamy:
- Tatar z łososia z emulsją brzoskiwniowo-miodową
- Tatar z gęsi (tzw. Okrasa) z marynowanym podgrzybkiem, ogórkiem, cebulką, kaparami podany ze smalczykiem z gęsi
- Tatar z tuńczyka marynowany w oleju z awokado z kawiorem z łososia i filetowanym grejpfrutem
- Tatar wołowy podany z marynowanymi warzywami i pikantnym sosem kaparowym
Zapraszamy!
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Frykówka
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj