Wiadomości

  • 5 kwietnia 2017
  • 12 kwietnia 2017
  • wyświetleń: 2448

Zamów catering Wielkanocny z Restauracji Frykówka

Materiał partnera:

Święta Wielkanocne tuż tuż. Aby był to dla wszystkich czas odpoczynku, spędzony w rodzinnym gronie, przedstawiamy Państwu ofertę Restauracji Frykówka na Catering Wielkanocny.

Catering na Wielkanoc 2017



  • Patera jaj faszerowanych
  • Jaja z farszem buraczano-chrzanowym
  • Jaja z musem łososiowo-koperkowym
  • Jaja z farszem z żółtego sera i szczypiorku


Koszt: 29,00 zł/ 12 jaj

Zupy
  • Żurek na maślance z kiełbasą, boczkiem i jajkiem
  • Barszcz biały na wędzonej kiełbasie z wiejskim jajkiem


Koszt: 9,00 zł/300 ml

  • Talerz szynek Wielkanocnych
  • Szynka wędzona 250 g
  • Baleron 250 g
  • Polędwiczka wieprzowa podwędzana 250 g
  • Kiełbasa wiejska 250 g
  • Dip chrzanowy 100 ml
  • Dip musztardowy 100 ml


Koszt: 89,00 zł/ 1 kg

  • Talerz mięs pieczonych
  • Galantyna drobiowa z bakaliami 300 g
  • Pieczeń z karczku w musztardzie z czosnkiem 300 g
  • Schab w ziołach z kolorowym pieprzem 400 g


Koszt: 89,00 zł/ 1 kg

Sałatki i inne*
  • Sałatka jarzynowa 36,00 zł/ 1 kg
  • Sałatka z jajek, sera żółtego i tuńczyka w majonezie 42,00 zł/ 1 kg
  • Jajka w sosie tatarskim 26,00 zł/ 10 jaj
  • Śledź marynowany w oleju z suszonych pomidorów z dodatkiem kaparów 42,00 zł/1 kg


*min. zamówienie 500 g


Zestawy Wielkanocne 2017



  • królik duszony w śmietanie faszerowany warzywami, boczkiem i kurkami ok. 1500 g (dla 4 os.)
  • kluski w aromacie ziół (40 szt.)
  • glazurowane buraczki (400 g)
  • sos śmietanowy (300 ml)


Koszt: 129,00 zł

  • królik w świeżych ziołach owinięty boczkiem ok. 1500 g (dla 4 os.)
  • okraszone kopytka (40 szt.)
  • surówka z selera z rodzynkami (400 g)


Koszt: 119,00 zł

  • pieczona gęś świętomarcińska z farszem staropolskim ok. 3000 g (dla 4 - 6 os.)
  • kluski śląskie (60 szt.)
  • modra kapusta (600 g)
  • sos pieczeniowy (300 ml)


Koszt: 260,00 zł

  • goleń jagnięca tylna z kością pieczona w warzywach i czosnku ok. 1500 g (dla 4 os.)
  • kasza pęczak z boczkiem i porem (500 g)
  • surówka z kapusty czerwonej z jabłkiem (500 g)
  • sos rozmarynowy (300 ml)


Koszt: 210,00 zł


Zamówienia przyjmujemy do Wielkiego Czwartku, tj. do 13 kwietnia pod numerem: 781-491-720.

Zapraszamy!


ul.



Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Frykówka

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Frykówka" podaj