Wiadomości

  • 16 maja 2017
  • 31 maja 2017
  • wyświetleń: 6679

Restauracja Styl 70 znów zaskakuje nowym menu

Materiał partnera:

Wraz ze zmieniającymi się porami roku przyszedł także czas na zmianę menu w Restauracji Styl 70.
Długoletni Szef Kuchni, Wojciech Krzak, jak zwykle proponuje ciekawe kompozycje smaków, spośród których każdy wybierze coś dla siebie.

Restauracja Styl 70 znów zaskakuje nowym menu!


Od pewnego czasu wyznacznikiem restauracji jest oparcie jej menu na tradycyjnej, polskiej kuchni, która odświeżona i unowocześniona jeszcze bardziej zyskała na atrakcyjności i wyjątkowości.

Spośród nowości możemy spróbować ozorków cielęcych w galarecie, marynowanego górskiego pstrąga z zielonym ogórkiem czy też przepyszną sałatkę z serami Korycińskimi. Polska kuchnia jest zauważalna w zupach: żurek, krupnik, rosół z wiejskiej kury czy krem z botwinki podany z żółtkiem i kwaśną śmietaną z pewnością zadowolą każdego tradycjonalistę i będą miłym zaskoczeniem dla zwolenników nowatorskich rozwiązań.

Filet ze szczupaka, fasolka szparagowa, kalafior, cydr
Filet ze szczupaka, fasolka szparagowa, kalafior, cydr


W wiosennym menu znajdziemy także wędzone na miejscu udko z kaczki, zaskakującego wielkością pieczonego kurczaka zagrodowego czy ciekawie przygotowany antrykot z polskiego byka. Nowe, inne niż wszystkie wydanie zyskał schab "Złotnicki" z kością a tradycyjne kotlety mielone przygotowane z królika z łazankami odbiegają od standardowego ujęcia tego dania. To wszystko dla miłośników smacznych, polskich smaków!

Na uwagę zasługują także dwa nowe desery, które już zdążyły zyskać grono fanów: mus z cydru i truskawki oraz wyjątkowa odsłona tradycyjnego kołacza z rabarbarem i lodami z pędów sosny - takiego podania na pewno się nie spodziewacie!

Mus z cydru i truskawki, czekolada, beza
Mus z cydru i truskawki, czekolada, beza


Wszystkie wyjątkowe potrawy połączone z przytulną atmosferą, stylowym wnętrzem i profesjonalną obsługą w Restauracji Styl 70 tworzą idealny scenariusz do spotkań biznesowych, spędzenia niezapomnianych chwil w gronie najbliższych jak również są doskonałym rozwiązaniem na przerwę w trakcie długiej podróży.

To wszystko i jeszcze więcej znajdziemy w nowej karcie menu. Zapraszamy do zapoznania się z pozostałymi nowościami a na pewno będziecie pozytywnie zaskoczeni.

Do zobaczenia w Restauracji Styl 70!

Wędzone udko z kaczki, pęczak z jabłkiem, sok wiśniowy, kalarepa
Wędzone udko z kaczki, pęczak z jabłkiem, sok wiśniowy, kalarepa


Hotel STYL70

43-211 Piasek
ul. Studzienicka 58

tel. 032 4493000
tel. 032 4493014



Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Styl70" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Styl70

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Styl70" podaj