Wiadomości
- 31 stycznia 2018
- wyświetleń: 4246
Gorączka sobotniej nocy w Hotelu Styl 70 - trzeci termin
Materiał partnera:
Bilety na bale karnawałowe w Hotelu Styl 70 sprzedają się w ekspresowym tempie. Informujemy, że na termin 10 lutego lista rezerwacji jest już zamknięta. Z uwagi na ogromne zainteresowanie, specjalnie dla Was, uruchomiony został trzeci termin balu - odbędzie się on już 3 lutego.
Bez zmian pozostaje klimat, atmosfera balu. Gorączka sobotniej nocy w dniu 3 lutego rozpocznie się o godzinie 19.00. Znów można będzie zaszaleć przy muzyce z lat 70. Wszyscy goście zostaną powitani kieliszkiem wina a menu w formie bufetu szwedzkiego z pewnością trafi w gusta wszystkich obecnych.
Kolacja
Słodkości
Zimne przekąski
Ciepłe przekąski
Napoje
Genialna muzyka, przepyszne menu, gorąca atmosfera i grono znajomych - to wszystko gwarantuje niezapomniany wieczór, który zapamiętamy na bardzo długo!
Aby jeszcze lepiej wczuć się w klimat ubiegłej epoki zachęcamy do eksperymentowania ze strojem: odważne połączenia kolorów, poliester, koszule z wydłużonymi kołnierzami, loki we włosach, cekiny i brokat... ilość pomysłów jest nieograniczona!
Bilety na gorączkę sobotniej nocy w cenie 115 zł/os są do nabycia w Recepcji Hotelu Styl 70: tel. (32) 449-30-00, mail: recepcja@hotelstyl70.pl.
Zapisy trwają do 1 lutego, liczba miejsc jest ograniczona. Pierwsze zapisy się już pojawiły, więc warto zaplanować sobie czas na tą zabawę już teraz!
Menu
Kolacja
- krem z warzyw sezonowych i imbiru z czosnkowymi grzankami
- bulion wołowy z uszkami
- podwędzana szynka wieprzowa na sosie chrzanowo - piwnym
- kotlet de volaille
- filet z kurczaka suprime na sosie cydrowym
- racuchy z kaszy gryczanej z sosem grzybowym
- ziemniaki pieczone z rozmarynem
- ziemniaki puree
- kapusta zasmażana z boczkiem
- surówka z marchewki z jabłkiem
- brukselka po polsku
Słodkości
- kołocz ze śliwką
- sernik z białą czekoladą
- szarlotka z sosem goździkowym
Zimne przekąski
- deska serów z suszonymi owocami
- tymbaliki drobiowe
- rożki szynkowe z musem chrzanowym
- pasztet z dziczyzny z sosem ćwikłowym
- śledź w śmietanie
- karczek pieczony
- jajka faszerowane pieczarkami
- sernik z wędzonej makreli z pumperniklem
- galert śląski z zielonym groszkiem
- roladki chlebowe z warzywami
- dorsz bałtycki w pomidorach
- befsztyk tatarski
- szałot śląski z boczkiem
- sałatka z grillowanym kurczakiem
- pieczywo
- masło
Ciepłe przekąski
- żurek śląski z jajkiem
- zupa cebulowa z serem
Napoje
- kawa z ekspresu przelewowego, herbata, woda - bez ograniczeń
Genialna muzyka, przepyszne menu, gorąca atmosfera i grono znajomych - to wszystko gwarantuje niezapomniany wieczór, który zapamiętamy na bardzo długo!
Aby jeszcze lepiej wczuć się w klimat ubiegłej epoki zachęcamy do eksperymentowania ze strojem: odważne połączenia kolorów, poliester, koszule z wydłużonymi kołnierzami, loki we włosach, cekiny i brokat... ilość pomysłów jest nieograniczona!
Bilety na gorączkę sobotniej nocy w cenie 115 zł/os są do nabycia w Recepcji Hotelu Styl 70: tel. (32) 449-30-00, mail: recepcja@hotelstyl70.pl.
Zapisy trwają do 1 lutego, liczba miejsc jest ograniczona. Pierwsze zapisy się już pojawiły, więc warto zaplanować sobie czas na tą zabawę już teraz!
Komentarze
Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.
Styl70
Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Styl70" podaj