Wiadomości

  • 10 lipca 2018
  • wyświetleń: 3048

Studenci BWS im. J. Tyszkiewicza projektowali dla ZM H. Kania

Projekty studentów architektury wnętrz Bielskiej Wyższej Szkoły im. J. Tyszkiewicza od kilku lat zdobywają uznanie znaczących firm. Aktualnie pomysły młodych projektantów docenił Zakład Mięsny Henryk Kania S.A.

Studenci BWS im. J. Tyszkiewicza projektowali dla
Studenci BWS im. J. Tyszkiewicza projektowali dla ZM H. Kania · fot. ZM H. Kania


W ramach współpracy bielskiego "Tyszkiewicza" i ZM Henryk Kania S.A., studenci architektury wnętrz, w semestrze letnim, pracowali nad  stworzeniem standu na mięsne przekąski. - Cieszymy się, że realizujemy projekt konkursowy wspólnie z BWS, która jest cenioną szkołą zarówno w regionie, jak i w województwie. Dla nas to także kolejna cegiełka w budowie polityki społecznej działalności naszej Spółki, w której ważnym ogniwem jest właśnie współpraca ze środowiskiem akademickim - skomentowała Dominika Rąba, wiceprezes ZM Henryk Kania S.A.

Zwycięski projekt nagrodzony został 6 lipca, podczas oficjalnego rozstrzygnięcia konkursu, kwotą 2000 zł za I oraz 1500 zł i 1000 zł za kolejne miejsca na podium. Nagrody wręczał przewodniczący jury - dr hab. sztuki Marek Błażuckioraz Paweł Sikora, PR Manager ZM Kania.

- Efekty są nadspodziewanie dobre. Osobiście jestem bardzo zadowolony z pracy studentów, tym bardziej, że ten konkurs jest najtrudniejszy spośród tych przeprowadzonych dotychczas - podsumował wyniki członek jury oraz wykładowca BWS - prof. dr. hab. Jerzy Swałtek.

BM / pless.pl

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Zakłady Mięsne Henryk Kania" podaj

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.

Zakłady Mięsne Henryk Kania

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o nowych artykułach z tematu "Zakłady Mięsne Henryk Kania" podaj